De eerste dag wakker zijn in NZ

Vandaag hebben we lekker gewandeld in Christchurch. Het is hier nu best lekker weer, 21 graden, zonnig met een fris windje. Christchurch blijkt een erg groene stad met de rivier Avon die er kronkelend doorheen stroomt. Kaartlezen is hier een eitje want alle straten lopen recht noord-zuid of oost-west…lekker makkelijk dus.
Bij ons hostel in de straat (Manchesterstreet als ik het goed onthouden heb) zitten allerlei leuke winkeltjes met reisspullen, modelbouwspullen, tweedehands rotzooi en leuke kledingwinkels (waar Darja en Fien zich dus tijden vermaken. Ik persoonlijk vond ze minder spannend). Om de hoek zit een gigantische supermarkt, de Pak’n Save. Erg groot en erg goedkoop. Ideaal voor ons dus. Hoewel, vandaag hadden we toch geen zin in koken en hebben we in het centrum een heerlijke souvlaki gegeten. Erg voedzaam! Nu zijn we weer toe aan een dutje, de Jetlag steekt zijn kop op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *