Kepler Track vanaf control gates in zuidelijke rchting

Het Lake Te Anau:

Weer uitgeslapen (Ik begin een beetje sjagereinig te worden van al dat geslaap.) en daarna de kepler track in de andere richting verkend. Prachtig wnadelen langs de rivier, totdat Fien besluit om alleen vooruit te gaan…Marek rent zodra we daarachter komen er achter aan om haar in te halen en we zien ze allebij pas veel later weer terug (om 17.30, terwijl het al vroeg donker word. Dat is dus haasten terug. Erg onverstandig van onze Fien. Hoe haalt ze het in haar hoofd.

Eten : Falafel met veel groente in grote Wrap. Lekker!

( 22-1-2003 D passage over Fien in deze dagboek dag is achteraf misschien wel wat ..te zwaar, maar ik wil ales toch zo veel mogelijk zo weergeven als ik het toen heb opgeschreven. Ik hoop dat jullie het met deze keuze eens zijn. )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *