Dunedin

Dankzij onze chauffeur Otto weer een dag vol sight seeing, mooie stops bij een oude vuurtoren, (Zie de foto’s 29 t/m 30 van rol 3 en foto 1 van rol 1)
een baai met Hector’s dolphins (Cool (letterlijk) ik heb met dolfijnen gezwommen, nou ja, op 15 meter afstand sprongen ze uit het water. Heel erg koud water dus…Blijft een unieke ervaring ) Op weer een ander stukje strand troffen we enkele zeeleeuwen met kleintjes, weer eens wat anders dan zandvoort aan zee. Hierna was het nog een paar uurtjes rijden naar Dunedin
waar we alsnog aardig op tijd aankomen. We verblijven in een achteraf vleugel van een chiq hotel (het Leviathan) , met als voordeel de luxe van een handdoek op de kamer, een heel erg welkome afwiseling van de reishanddoekjes die wij hebben.

Rover P4 tegenover het hotel:

Dunedin is een prettige stad om in te verblijven en het weer zit mee. We lopen de namiddag nog wat rond en eten /drinken voor slechts 10$ ( incl een liter bier) in een lokale pub (De Outback). Goed hoor!!

Het bijbehorende toetje ( Ja, dat is een eetlepel!):

Ik zelf ben inmiddels LOTR aan het nalezen, Darja had het eerste deel gekocht. Ik ging even de inleiding herlezen en zit nu op pagina 300.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *