Picton naar Wellington

De zon is weer terug en we reizen door naar Picton, een plekje zonder betekenis ware het niet dat de ferry naar het noordereiland er vertrekt. Het ligt desalniettemin erg mooi. Aan de Marlborough Sound, een grote baai omringt door heuvels. Em aamgezien het weer vandaag erg meezit maken we dus een prachtige tocht door deze baai.

We hebben er zo?n 3 uur over gedaan, van 1.30 tot4.30. In wellington ingechecked in een gigantisch hostel, 6 verdiepingen maar wel cool: het was eerst een chiq groot hotel, tegenover het station, en de eerste verdieping bevatte nog steeds een oude eetzaal en keuken, waar wij nu gebruik van kunnen maken. Prettige luxe! Nog nooit zulke grote gasstellen en ovens gezien. En we hebben voor de leuk eens 2 twee persoons kamers gehuurd, met gedeelde badkamer, maar moet zeggen dat een beetje privecy dus ook wel eens fijn is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *