Taranaki Falls walk

Na lang overleg hebben Marek en Josephine toch maar besloten het hele Northern Circuit te lopen. Ik stem tegen vanwege de kou en mijn longen die protesteren, het lijkt mij niet verstandig. Darja is het met mij eens, Fien wil wel heel graag en Marek gaat met haar mee. We nemen dus afscheid voor 4 dagen. Marek en Fien krijgen onze voorraden, regenkleding en thermo ondergoed mee en gaan zo goed uitgerust op pad.

Darja en ik doen op onze manier ook actief en lopen de 2uur durende walk naar de Taranaki Falls 2x

De 2de keer rennend, in een race tegen de zonsondergang, op zoek naar mijn fototoestel dat ik vlakbij de waterval had laten liggen. We begonnen te zoeken om 5.15, om 6 uur zou het donker zijn. We hebben hem gelukkig gevonden! Hierna hebben we lekker en verdiend relaxed in het bubbelbad vna het hostel gezeten dat je gratis voor een uur kan bespreken…heel riant!

Zonsondergang:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *