Het typen gaat voort

En het is nog leuk ook.Ik ontdek net dat ik van dag tot dag heb bijgehouden wat ik heb uitgegeven. Erg leuk. Moet ik misschien ook maar eens uittypen dan.
Het is ontzettend leuk om hierme bezig te zijn maar het roept toch ook wel veel op. Terwijl ik typ over Frans Jozef beleef ik het allemaal weer opnieuw, het is schokkend hoe levendig ik me dit alles weer voor de geest kan halen. Net alsof ik er weer sta, weer ruik aan de frisse lucht, weer beneden in de eetzaal daar sta te koken, weer Formule 1 kijk in de hal met een paar duitsers. Ik zou zo een plattegrond kunen tekenen van het hostel, van onze kamer, van FJ. Ik weet nog hoe de lollyís smaken die je daar bij het kantoortje kan meenemen. Bijna eng gewoon. Dan is zoín dagboek teruglezen toch wel erg leuk. Ik hoop dat het voor lezers die er niet bij waren net zo leuk is…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *