Het leven op de boot

Het is al weer een tijdje geleden dat ik hier gepost heb en met reden… 4 weken lang buffelen verder is het project Taakanalyse en Webdesign voor mijn studie afgerond en kan ik terugkijken op een mooi resultaat. Kijk anders zelf eens op http://www.few.vu.nl/~tawd0409/
hier staan alle projectdocumenten behalve de uiteindelijke site, die zal mettertijd wel online komen en dan post ik dat wel weer…

Nu geniet ik even van de rust hier op de boot, de prinsengracht kan erg ontspannen zijn…

Groet,
Thomas

One Reply to “Het leven op de boot”

 1. Hoi Thomas!

  aangezien ik nu supersnelle ADSL heb zit ik een beetje te surfen en ben ik ook bij jou aangeland.

  Hoe is het leven in Amsterdam? Aan je foto’s te zien heb je het wel naar je zin daar. A.s zaterdag ben ik in A’dam, als jij er ook bent en je het leuk vindt kom ik even bij je kijken. Maar misshien heb je andere plannen.

  Mijn nieuwe website werd een gebed zonder eind, omdat ik er maar niks aan deed, en nu heb ik iemand ingehuurd die hem voor me aan het maken is. Dezelfde man die mijn huidige site in elkaar heeft gezet.
  Nu betaal ik hem, en kan ik dus utgebreid erop zetten wat ik wil. Was wel nodig, want zelfs nu ik het heb uitbesteed is het nog veel werk: de teksten, foto’s, rubrieken maken enz.
  Hij is nog niet klaar, maar als je het leuk vindt mag je even kijken naar de site ‘under construction’: http://www.mac13.nl/sorel/

  Je moet dan naar de onderste mogelijkheid klikken. Maar niet doorgeven dit adres!

  Hartelijke groeten van Jacqueline

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *