Terug uit Limburg

Ik ben de laatste tijd meer dan een beetje lui geweest in het bijwerken van deze pagina. Gedeeltelijk doordat de foto’s in de Gallery zichzelf grotendeels uitleggen, gedeeltelijk omdat ik gewoon andere dingen aan het doen was. Zo ben ik afgelopen week met Renee en haar familie naar Limburg geweest. Haar ouders hadden daar een huisje gehuurd en als je even door de families met gillende kinderen heen kijkt is dat erg leuk. Fietsen in limburg is door de heuvels toch net iets spannender dan hier in het platte Amsterdam, en zeker als je met een mountainbike de wat ruigere paden opzoekt is het erg vermakelijk. renee

Vlak daarvoor heb ik koninginnedag gevierd in Amsterdam op de woonboot van Nicolien, wat net als vorig jaar toen ik daar nog tijdelijk woonde erg gezellig was. Misschien moet ik toch ook maar eens proberen mijn ouders te overtuigen van de voordelen van de aanchaf van een dergelijk stekje.
Nu ik dan toch aan het typen ben wil ik van de gelegenheid gebruik maken nog even te wijzen op de foto’s van Wieke vanuit frankrijk en het weblog van Maarten. Deze vakantiegangers zijn een stuk regelmatiger in het updaten dan ik. Maarten maakt me af en toe wel tamelijk jaloers met zijn foto’s, het lijkt wel alsof hij totaal geen college volgt en alleen maar rondhuppelt over de mooiste plekjes van Amerika. Misschien moet ik toch maar eens gaan uitkijken naar een uitwisselingsproject met MIT.

Komende donderdag is Renee jarig en dat gaan we vieren door een paar dagen mijn ouders op te zoeken in Italie. Lijkt me erg lekker even een paar dagen goed weer na de nattigheid die lente in nederland nu eenmaal met zich meebrengt.

maarten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *