Rijk worden? Begin een blog over hypotheken of beleggen!

Het schijnt dus dat er mensen echt miljoenen verdienen met hun weblogs.
Nu is miljoenen verdienen ansich niet ongewoon op het internet maar meestal moet je daar toch een bedrijf voor oprichten en software ontwikkelen, hetgeen allemaal akelig veel lijkt op ouderwets hard werken. Maar niet zo als het over bloggen gaat. Je start een blog, je noemt het www.huizenmarktinsider.com, www.laagsterente.com, www.voorkennis.nl, zorgt dat er een paar duizend per dag kijken en voor dat je het weet schijn je duizenden euro’s per maand te verdienen. Is het echt zo simpel? Mijn studiegenoot Jamie stuurde deze link: Dit artikel behandelt hoe de echte wereld van het bloggen werkt.

Overigens, ook ik heb tegenwoordig advertenties en het schijnt dat met name advertenties voor hypotheekadvies, zorgverzekeringen en beleggen erg goed betalen. Vandaar dat ik deze keywords maar eens wat vaker noem ๐Ÿ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *