GAMMA schuurmachine HS200W – nieuwe schuurzool kopen

De GAMMA handpalmschuurmachine HS200W

Deze machine is goedkoop en daarmee is het meest positieve ook wel gezegd. Ik kocht hem min of meer als wegwerp artikel voor een klusje aan de boot. Inderdaad viel ook bij mij, net als bij veel anderen als ik de reviesws zo lees, na de eerste paar uur schuren het papier zo los van de machine. De schuurvoet is volgens Gamma niet los verkrijgbaar, dus jammer en weggooien maar.

Gelukkig blijkt ook hier DuckDuck Go je vriend, met een paar minuten creatief zoeken blijkt ditzelfde apparaat ook elders onder andere naam verkocht te worden. Onder meer als Topcraft TPS-200 en als Powerplus POW4005 – en die hebben wel reserve onderdelen! Hier een willekeurig voorbeeld, maar met zoeken op de typecode vindt je er meer!

Of de nieuwe zool ook duurzamer is moet nog blijken, maar zo kan ik in ieder geval weer even verder.

Gamma artikel: GAMMA | GAMMA handpalmschuurmachine HS200W

2 Replies to “GAMMA schuurmachine HS200W – nieuwe schuurzool kopen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *