Vertrek uit Singapore

We zijn te moe en hebben te weinig tijd om vandaag echt iets te ondernemen. (Wakker om 10 uur, en we vertrekken om 17.30) dus we hebben tijd om lekker te ontbijten in Raffles City, een groot winkelcentrum en uitgebreid te lunchen op het dakterras. Hier horen we van een Nederlands meisje wat we allemaal gemist hebben door gisteren niet naar het vuurwerk te gaan kijken (het was chinees nieuwjaar). Erg jammer, maar je kan niet alles hebben.

(Mijn handschrift is nu bijna onleesbaar. Mijn hand is nogal onvast na een nacht met slechts 1 1/2 uur slapen in het vliegtuig. Wel heb ik de zon zien opkomen boven Sydney. Erg mooi).

Na de lunch zijn we rustig met de metro naar Changi Airport gereisd. Net op tijd ontdekt dat ik mijn rugzakje ik de metro had laten staan om hem er nog uit te kunnen grissen, maar verder zonder problemen. En dan inchecken voor de vlucht van ongeveer 7 uur naar Sydney. Ik heb deze keer een plekje aan het raam. Jammer dat we nu het grootste deel van de tijd boven zee vliegen. Naast heel veel water hebben we wel de lichtjes van Bali en nog wat kleine eilandjes langs zien komen. De zonsopgang vanuit het vliegtuig was wel echt prachtig, langzaam kleurt de hele hemel in alle kleuren van de regenboog.

Kijk ook eens op de site vna het VVV in Singapore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *