Plannen voor de reis

(En ook 16-02)
Het dutje van eergisteren is uitgelopen op meer dan 12 uur slapen en vannacht hebben we ook zo’n 13 uur geslapen. Ik denk dat je dus veilig kan stellen dat we deze dagen vooral veel hebben geslapen, hoewel we ook Christchurch goed hebben bekeken. Het Artcentre b.v. is echt wel de moeite waard. Ook fijn dat het weer nu echt goed is, ik ben zelfs een tikkeltje rood geworden. Verbazend veel tijd en energie is ook gaan zitten in het maken van plannen voor de komende weken. Wat een gedoe toch zo’n keuze. Kiwi experience, Stray tours of toch maar Intercity bussen nemen. Elk heeft zo z’n leuke kanten. Na veel overleg en turen in foldertjes hebben we besloten met Stray de “Around the South” tour te gaan doen. Dan zien we in ieder geval het hele Zuidereiland en we kunnen het nog uitbreiden met een tour over het Noordereiland. Een hele opluchting dat dit nu besloten is!

P.S. We hebben ook hier de Botanische Tuinen bezocht. Niet zo mooi als Singapore maar ook wel erg leuk.

P.P.S. De architectuur hier is echt net Engeland uit de vorige eeuw. Ook al die parkjes enz. doen erg Engels aan.

P.P.P.S. Het weer valt me 100% mee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *