Bark bay Hut naar Awaroa Bay

8.29: Net wakker en nu al aan het schrijven. Ik voel me best hongerig, maar de voedselvoorraad is beperkt tot wat we de afgelopen dagen hebben meegedragen, met aftrek van wat we al hebben verorberd. We hebben 2x rijst met een sausje gegeten ( 1 x tomatenspul, 1x Sate-achtig) verrijkt met noten en rozijnen. Gisteren hadden we pasta met een kerriesausje, overdag 1 muesli reep met honing, 1 weetbix reep en 3 crackers. Niet al te veel dus als je flink loopt. Voor vandaag hebben we nog 4 muesli repen, 1 pak crackers, 8 weetbixjes en 1 stuk chocolade. We hebben dus redelijk goed gemikt. In ieder geval hebben we niet nutteloos gesjouwd.

Ik ga nu inpakken en de anderen wakker maken voor de tocht van vandaag, We moeten namelijk voor 12 uur een oversteek maken die anders onder water staat en om 3 uur worden we opgepikt door de watertaxi. Geen ruimte om te spelen dus…

Als je quicktime hebt een leuk extraatje:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *