Naar Bark Bay Hut

Inmiddels zitten we weer ruim 3 uur wandelen verder,
in Bark Bay Hut, voorbij Sandfly Beach maar het zit hier nog steeds vol steekbeesten.

Onderweg hebben we onder andere Torrent Beach gekruist, wat alleen met laagwater kan, van 10.30 tot 12.30 u. Een soort wadlopen dus met veel modder en schelpen. ( Zie foto foto 3 rol 2) Het is allemaal gelukkig prima gegaan, geen natte spullen aan over gehouden. Ook zijn we onderweg een 30 meter lange hangbrug overgestoken over een wat grotere rivier.

Erg veel geklommen en weer gedaald vandaag, ik voel mijn kuiten nu duidelijk protesteren. Bij mij lijkt het nog mee te vallen want bij de anderen begint het lopen met bepakking blaren op te leveren en ander ongemak. We hebben inmidddels ook al sinds McDonalds Farm niet meer echt gedouched, alleen gezwommen, en dat voelt toch raar voor een nette westerling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *