Barrytown

Gister om 23.30 u. kwamen we hier aan, echt midden in het niets aan een weg langs de kust met links bergen en rechts de zee. 16 Km ten noorden hiervan ligt Punakaiki, waar de in NZ wereldberoemde “Pancake Rocks” liggen.
Die zouden we eigenlijk gisteren al hebben bekeken maar doordat we pas zo laat hier waren werd dit vanochtend. We hebben op het laatste moment besloten hier te blijven, ondanks dat er niets is. Lekker hiken in de omgeving. De Pancake Rocks waren trouwens erg cool, het geweld van de oceaan is indrukwekkend. Die doffe klappen waarmee de zee tegen de rotsen knalt. Ongelofelijk. We gaan zo eerst een stukje wandelen langs het strand en dan proberen wat eten te regelen. De eigenaar gaat zo naar de dichtstbijzijnde supermarkt. Die zit in Greymouth, op 1 uur rijden van hier! Wellicht kan hij iets voor ons meenemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *