Barrytown dag 3

Zware regen deze ochtend. En een ontbijt in de bar en een lunch en een avondmaal, want het eten is zo goed als op. Maar de keuken is erg lekker hier, simpel maar goed. En speciaal voor ons word alles op bestelling warm gemaakt. Vooral de “Chips” (patat) zijn erg goed. Misschien wel de beste ooit…Om de tijd wat te doden een potje gedart met de parttime barman. Deze man is al zeker ver over de 65 maar klust voor de leuk ( en waarschijnlijk ook het geld) wat bij. Hij liet ons ook stukken “greenstone” oftewel Jade zien Erg mooie stukken van zeer 10x5x2 cm. …gevonden op het rotsachtige strand. Bij laagwater komt er een zanderig stuk boven water met allerlei kiezels en mooie stenen. Hierdoor geinspireerd hebben we van 5 tot 6.30 (laagwater) op het strand gezocht naar onze eigen stukjes jade. Geen succes helaas. ’ s Avonds arriveerde onze nieuwe Stray bus, en was het gedaan met de rust.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *