Lake Wombat Walk (3,5 uur)

Een wat minder langdurige maar ook erg coole track, niet zo de heuvels in maar min of meer vlak met als einddoel een schilderachtig meertje, waar
We een paar uurtjes lekker hebben doorgebracht op een omgevallen boom aan de oever. Erg lekker na al dat wandelen. Het water was net als alle watertjes hier zo helder als glas. Er zwom rondom onze boomstronk een joekel van een vis, een soort aal (de foto daarvan is gelukt) We hebben het beest nog gevoerd en geprobeerd te vangen. Niet gelukt, maar wel een leuk tijdverdrijf. De wandeling terug is daarna wel even doorbijten, maar het prachtige ongerepte oerwoud maakt het meer dan de moeite waard. Schilderachtig is het woord.
’s Avonds hebben we voor het eerst in tijden weer eens úit gegeten. Heerlijke Beef Nacho’s in het Cheeky Kea* Cafe

* De Kea is een brutale bergpapegaai soort. De enige echte berg papegaai, uniek in de wereld. Staat bekend om intelligentie en vernietigende kracht op verlaten auto’s , tenten en andere losse spullen. “Als een kudde stieren” was de omschrijving. Dit komt doordat ze zich vervelen als ze gevoerd worden ipv zelf zoeken.

s’Avonds hebben we een wandelingetje gemaakt door het bos nabij het dorp om de “glow worm” te zien. Sprookjesachtig mooi een bos vol met die beestjes. We zijn onderweg nog een echte Possum tegengekomen, ik hoop dat die foto gelukt is. Zou erg vet zijn. Verder werden we gevolgd door een Poessum, een lokaal zwerfkatje. Leuk beestje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *