Relaxen in Queenstown dag 2

In weer en ander Hostel, Bungi Backpackers, lekker goedkoop ($17) en 4 pers kamer en leuke sfeer. Wenig gedaan deze dagen eigenlijk behalve veel slapen (meer dan 10 uur per dag) en lekker eten.
Voor de afwisseling pasta met vlees, erg goed, een aardappelschotel met broccoli en courgette etc. En we hebben zelf brownies gebakken! En de Cookietime koekjes kosten hier maar $1, beetje overtijd eigenlijk maar erg lekker. En hamburgers, nou ja, eentje dan. Nu we weer in de bewoonde wereld zijn ook maar weer even geinternet, mailtje met een pasfototje gestuurd ( zie de mailtjes pagina) Leuk om te doen!

Darja heeft 2 x een uur getypt en 2 x lukte het verzenden niet. Flink balen dus en mede daardoor is ze haar dagboekje daar vergeten. Met creditcard gegevens daarin en rekeningnummers en naja, alles eigenlijk…

We wilden ook nog een avondje uitgaan maar Fien had haar ID bewijs niet meegenomen en dus kwam ze nergens naar binnen. Dat hebben ze daar wel goed geregeld.

Wel prettig is het verschinsel Mince-Pie, dat zouden ze in nederland ook moeten hebben. Elke winkel hier verkoopt het wel en als lunch is Pie heel erg prima. Op staat zijn we trouwens nog een oud-klasgenoot tegengekomen, Pieter Everard. Die was er samen met Roderick Spronk, 3 weekjes over uit Australie. Dat doen meer mensen , en die hebben allemaal spijt dat ze niet langer in NZ zitten. Maar het blijft raar om ineens Bussumers tegen te komen daar. Bussum on Tour!

Andere noemenswaardige feiten:

-In het Hostel op de grote breedbeeld TV “The Whole Nine Yards“ gezien. Prima film.

-Cookietimeis ook erg lekker uit de magnetron.

-Aardappelen uit NZ worden niet gaar.

-Ondanks zorgvuldig slippers aanhouden onder de douche hebben we nu allemaal wel een voetschimmel tussen de tenen. Jakkie idee….maar zalfje helpt gelukkig.

-Elk gehucht in nieuw Zeeland heeft een groot Skatepark.

-Queenstown heeft 75000 inwoners. Toeristen blijven er gemiddeld 2.2 dag en geven dan 600 a 600 dollar uit. Hoppa!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *