Auckland, naar de kapper

In goed overleg hebben Darja en Josephine besloten dat we vandaag niet naar het Auckland War museum gaan maar in plats daarvan met z`n vieren gaan winkelen. Joepie. Het winkeloen heeft ook nuttige kanten, Darja heeft nog een poging kunnen wagen haar boekje terug te vinden maar dat is bij geen van de 5 postkantoren die we hebben geprobeerd aangekomen. Helaas. En groot nieuws: We zijn allemaal evne naar de kapper geweest. Dat was hoog nodig onderhand en prettig goedkoop hier… Het is best spannend zo in een vreemde stad een leuke kapper proberen te vinden maar ik ben goed te spreken over het resultaat.

ps We hebben een leuk kadootje voor Siebe gevonden, een t-shirt met allemal rugbytermen en een met de NZ Haka..vind ie vast leuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *