Nieuwe foto gallerie op de site

Tja, als je dan eenmaal bezig bent…. een doorn in mijn oog was tot nu toe de manier waarop mijn foto’s op deze site stonden ( en nu nog staan onder /digicam ).
Nu is er dan eindelijk een mooiere oplossing, dus voortaan zal ik foto’s uploaden naar de Foto Gallery. deze is rechtstreeks te bereiken op http://80.60.155.122/gallery/ . En nu ga ik dan echt van mijn nachtrust genieten.

Nog een dingetje: Ik ga binnenkort ook maar eens wat meer verhalen anders dan alleen over het opzetten van deze site plaatsen. Meer richting wat Laura en Joris doen met hun site’s, een kijkje in hun leven af en toe. Want hoe interessant PHP codes ook zijn, er gebeurd meer in mijn leven….

Groetjes,
Thomas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *