De finder in Mac OS X.3

Tja, dan lezen jullie hier ook eens wat mij zoal bezig houd…
Dit heb ik net gepost op Macfreak.org:

Weet je wat tot nu toe door bijna elke review van Mac OS X 10.3 over het hoofd word gezien?
De OS 9 finder is zo goed als terug! De spatial finder, zoals we die allemaal gewend zijn, zoals Apple het jaren bedoeld heeft: Hij is er weer! Druk eenmaal met de muisknop op de rechterbovenhoek van een venster en zie het gebeuren: De metal-look verdwijnt, alle andere bloat verdwijnt, en zie: De finder is weer bijna OS 9! Dubbelklik op een map: de map opent een nieuw venster! Verander de view in Icon of list, sluit venster, open opnieuw: De list/icon view is onthouden! Eindelijk werkt de finder weer zoals het hoort!

Ik ben er helemaal blij mee. Niet dat de file-browser die apple nu finder noemt niet handig is, maar het feit dat je nu de keuze hebt maakt me erg gelukkig. Wat mij betreft met afstand de grootste verbetering in Panther.

Thomas

ps – Ik had er ook een review van iemand anders voor nodig voordat ik me deze aanwinst realiseerde.

One Reply to “De finder in Mac OS X.3”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *