Af en toe kom je een serie foto's tegen…

Die de aandacht even wat langer vasthoud dan anders.


Zoals je als je dit leest wel weet fotografeer ik zelf af en toe ook wat. Soms met minder dan dramatische resultaten, al zeg ik het zelf. Maar er zijn altijd weer mensen op site’s als www.photo.net die consequent zulke mooie plaatjes schieten dat ik mijn fototoestel bijna niet meer durf aan te raken. Het lijkt onmogelijk een foto te maken die nog iets toevoegd aan al het moois wat al bestaat. Maar gelukkig zijn er andere mensen die zich niet laten weerhouden toch naar photo.net hun werk te publiceren. Een enkeling slaagt er inderdaad in foto’s te maken waar ik met open mond naar kijk. Foto’s die ook tussen duizenden technisch perfecte foto’s van schitterende onderwerpen opvallen. Zo iemand is wat mij betreft Ben Goossens. Bekijk zijn werk hier

One Reply to “Af en toe kom je een serie foto's tegen…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *