Het toppunt van duf….

Het is vrijdagmiddag 10 voor 6, normale mensen zitten nu met een biertje bij te komen van een week vol noeste arbeid. Zoniet Thomas… Ik zit nu nog op de VU, in een ongezellig computerlokaal een medestudent te assisteren bij een opdracht waarvoor hij de deadline niet lijkt te gaan halen. Zit ik hier dan vrijwillig? Nou, van 15.30 tot 17.30 heb ik op vrijdagmiddag LTR practicum. Wel nuttig, want zonder deze practica zou LTR echt niet te doen zijn. Maar ook loodzwaar want probeer maar eens geconcentreerd een vak te volgen wat zowel moeilijk als tamelijk saai is. En dat op de vrijdag middag, waneer lichaam en geest snakken naar een beetje ontspanning onder het genot van een koel, helder glaasje van het gouden vocht uit de tap. En tegen een medestudent nee zeggen wanner hij mijn hulp kan gebruiken is natuurlijk ook geen stijl. Maar hij is nu gelukkig bijna klaar. Jullie zullen het dan ook niet verwonderlijk vinden dat ik nu ga aftaaien… tot ziens in de Peuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *