Kerst Diner met de Musketiers en aanhang

Diverse aanhangels nog wel dit jaar… Wat de pret niet mocht drukkken.

Om bij het begin te beginnen: Dani kwam geloof ik oorspronkelijk met het idee dat het aardig zou zijn gezamelijk een kerstdiner te organiseren. En als wij iets doen, doen we het goed. Een datum prikken was nog een klein hobbeltje maar uiteindelijk stemde iedereen in met de 21ste december. De taken zijn netjes verdeeld zodat iedereen zijn (of haar) kookkunsten kon etaleren. Een ander knelpuntje was het vrouwelijke gedeelte van het gezelschap. Want hoewel Dani en ik onze schaapjes al een jaar op het droge hebben zwemmen Maarten en Tim nog steeds enigszins hulpeloos rond zonder vriendinnetje. Renee is zo vriendelijk geweest een schitterende date voor maarten te versieren, in de vorm van Eveline… Tim heeft zelf iets geregeld, speciaal voor hem is er een dame geimporteerd uit het leidsche.

De voorpret zondag begon al met verrukelijke Toastjes, verzorgd door Dani en Suus. Ons diner zelf werd ingeleid door een frisse doch in het geheel niet onsmakelijke salade van de hand van de heer Smit. Het hoofdgerecht, samengesteld door RenÈe en ondergetekende bestond uit een lekkere pasta schotel, met spinazie, geitenkaas, rode pesto en allerlei andere lekkernijen. Hoewel ik zou zweren dat er na voorgenoemde gerechten gezamelijk met een slordige 6 flessen wijn en een halfje wodka geen ruimte meer over zou zijn voor een toetje hebben we toch allemaal een plekje kunnne vinden voor de verukkelijke chocolademousse die Dani en Suus ons voorschotelden. (CaloriÎn doen wij geen uitspraken over maar met 700 gram chocolade en 500 ml slagroom kom je een heel eind).

Na al deze tongstrelende gerechten was iedereen wel toe aan een ommetje, dus wel zijn gezamelijk richting het o zo gezellige Bussumse stamcafe getrokken waar wij al menige gelegenheid hebben mogen vieren, in dit geval het welslagen van ons kerstdiner. Ik zou zeggen, bekijk de foto’s en geniet met ons mee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *