Vakantie!

Het is weer zover: Alle tentamens gemaakt, alle projecten klaar.. Ik heb vakantie!

Als ik ook bij het Software Engineering tentamen vandaag een voldoende blijk te hebben gehaald ben ik officieel op de helft van mijn studie. 120 punten binnen, 120 te gaan.

De komende tijd ga ik in eerste instantie prettig veel werken voor SFM, onder andere wil ik onze salaris administratie en CRM oplossingen gaan verbeteren en in een mooie webapplicatie bouwen. Dit met als doel ook de komende jaren flink te kunnen blijven groeien.

Daarna is het dan echt tijd voor vakantie in de vorm van twee weken in Frankrijk met Renee. Het is nog even spannend met welke auto we daarheen gaan maar dat hoop ik binnen nu en een week helder te hebben.

Nu is ook het moment om allerlei vrienden weer eens te bellen om leuke dingen te doen, in de hectische periode die het laatste deel van een studiejaar toch is schiet dat er helaas iets te makkelijk bij in.

En ook roeien is nu weer tijd en goed weer voor, hopelijk vind ik mijn ploegmaatjes bereid om ook in de vakantie door te trainen om techniek en conditie op peil te houden.

Ook nog een plan: Mijn vader heeft sinds kort een garage. En wel op een steenworp afstand van mijn ouderlijk huis. Hij huurt deze stalling om daarin een begin te maken aan het restaureren van de Rover. Wie weet kan ik daar ook nog een handje aan helpen nu er voldoende tijd is.
Wellicht kunnen we beginnen met de Zundapp, onze klassieke brommer. Dat is een kleinschaliger en beter te overzien project wat aardig is als opwarmertje.

In augustus moet ik wellicht al een beginnetje maken aan de voorbereiding van mijn studentassistentschap voor het vak BIK, wat ik net als vorig jaar samen met Teunis van Wijngaarden ga doen. Was erg gezellig en het blijft leuke ervaring.

Word het toch nog druk de komende twee maanden.

Thomas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *