10 Essential Firefox Plugins

Een van de prettigste kanten van de Firefox browser vind ik dat de standaard download relatief klein en eenvoudig is: het doet alles wat een browser moet doen, en nog wel iets meer, maar het is geen grote brij van functies. Voor wanneer je nu wel iets meer wilt is het heel makkelijk gemaakt om uitbredingen op de standaard functies te installeren. Zo is er bijvoorbeeld een uistekende plugin voor het blokkeren van advertenties (scheelt tijd, geld en bandbreedte). Informationweek heeft een aardig lijstje met de beste plugins voor Firefox (hier rechts te downloaden) verzameld Veiliger, sneller, meer functies en gratis… Firefox hoog!

Overgigens, in totaal ongerelateerd nieuws, staan de foto’s van het intrainingsfeest online. Roeien houdt meer in dan sporten alleen tenslotte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *